PALVELUT

Häistä kokouksiin

Tervolahovissa järjestät aina onnistuneet kokoukset, palaverit ja erilaiset juhlatilaisuudet. Tervolahovi sijaitsee luonnon kauniilla paikalla Tervolassa. Ravintolan terasseilta avautuvat upeat jokinäkymät. Käytössäsi on hieno juhlasali, sekä palaveri- ja kokoustilat mihin toimitamme aina tarvittavan kokoustekniikan tai haluamasi ohjelmat mitä erilaisimpiin juhlatilaisuuksiin. Lisäksi pitopalvelumme huolehtii aina maittavat kulinaariset nautinnot toiveidesi mukaan.


Limusiinikyydit

Hemmottele asiakkaitasi tai ystäviäsi noutamalla heidät jollakin käytössämme olevista viidestä limusiinista. Matka voi alkaa lentokentältä, hotellista tai kodista, päätyä juhlapaikalle ja tietysti illan hämärtyessä takaisin kotiin.


Hovilandia

Lasten ja lapsenmielisten yhteinen paikka on Tervolahovin 1500 neliön kokoinen Hovilandia, joka on lapsille suunnattu huvipuisto. Siellä viihtyy niin isot ja pienet. Hovilandiassa on muun muassa pomppulinnoja, polkuautorata, frisbeegolfia ja karuselli. Saattaapa paikalla piipahtaa myös Hovikatti ja sen paras kaveri Hovipupu.